Afsluttende Valgdebat

Så er det søndag aften. Vi skal høre den sidste omgang valgdebat i aften, og jeg kan ikke sige mig fri for at glæde mig lidt til at høre debatten gå i lidt højere valgbølger end den har i de forløbne 3 uger.

Jeg hører til dem, der ikke har noget imod der er lidt konflikt og mudderslapping i debatten. Lidt italienske armbevægelser, lidt halvgal og småhysterisk stemmeføring og et par ordsvungne øretæver, yes, bring’em on..

kvindetegn.jpg

Det er landets fremtid, vi skal stemme om. Det er landets fremtid, økonomisk, velfærdsmæssigt og ikke mindst, den grundlæggende ideologi, vi skal stemme om. Der er ikke mange i dette land, der kan se fornuften i at skære ned på velfærden. Den velfærd, vi alle gerne vil have, som mange virkelig har behov for, og som de fleste af os har en holdning til.

Stemmer du på Fogh, så stemmer du på en skattesvindler af rang. Husk det. Manden blev “gået” som skatteminister i 1993 pga uregelmæssig bogføring. Der har været mange sjove omgange med sandheden siden. Og det vil der blive ved med, hvis han fortsætter. Uligheden, fattigdommen og den langsomme afvikling af velfærdsstaten som vi kender den vil blive afviklet. Og løgnen om Danmark som landet med det højeste skattetryk i verden vil fortsætte… Sandheden er, vi er KUN NR 13….

Nej, medsøster og medbror, menneske i Danmark. Stem på et parti, der vil mennesket før profitten, menneskelig velfærd før økonomisk velstand, et parti, der ønsker vi igen kan være vort land bekendt, når vi drager udenfor landets grænser. Et Danmark, vi kan være stolte af, fordi vi behandler de måske egnede som de mest egnede……..  så er det lige pludselig ikke så svært, vel …. ;o)

God søndag til alle.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s