Jeg græmmes…

Som Søren Brun… jeg græmmes …. over Dansk Folkepartis gentagne valgfremgang… hvad i al verden er det dog, der gør, at de har så stor vælgertilslutning ? Kan nogen forklare mig det, for jeg har svært ved at forlige mig med tanken om, at almindelige danskere kan være så, ja, undskyld, dumme, at de stemmer på DF…

Der er ikke politisk konsensus i deres valgløfter. De gør ikke det, de siger, selvom de siger det. Det hænger simpelthen ikke sammen. Deres direkte menneskefjendske holding til mennesker af anden etnisk baggrund end dansk er direkte racistisk, selvom Pia ikke vil indrømme det – åbenlyst. Deres holdning til globalisering, internationalt samarbejde og ikke mindst socialpolitiske tiltag overfor de fattigste grupper i landet har en helt anden dagsorden, end den de giver udtryk for.

Kontanthjælpsloftet er lavet for at gøre gruppen af flygtninge og indvandrere, der modtager “almissen” endnu fattigere. At det så rammer en procentdel af etniske danskere, det er ærgerligt. Men den er først og fremmest indført for at få denne gruppe af borgere til at købe en enkeltbillet hjem.. og gerne med repatrieringshjælp i baglommen og aflevering af opholdstilladelsen grænsen, for aldrig mere at vende tilbage til landet, som flyder med mælk og honning.  

… jeg græmmes….

……heldigvis ikke over SFs flotte valgresultat. 23 mandater, det er simpelthen fantastisk. En fattet, træt og glad formand kunne i aftes sætte ord på sejren, og det jeg hæftede mig ved, som jeg også gentagne gange har sag til manden i mit liv, er Villys Vise Ord:

  1. Vi skal snart til valg igen, for Foghs flertal kan ikke bære de store reformer, skat og kvalitetsreform af det offentlige, han gerne vil have indført. Det politisk brede samarbejde bliver ikke en realitet.
  2. Fare for generalstrejke til foråret, når der åbnes for lønforhandlingerne med offentligt ansatte. Jeg håber personligt på, at alle pædagoger, SOSU’er og skolelærere nedlægger arbejdet, og at sygeplejerskerne, buschauffører og DSBs togpersonale sympatistrejker.
  3. Fattigdom og nedslidning af den offentlige sektor begynder at gå op for den almindelige dansker. Dette bliver set som konsekvensen af Foghs snigindførelse af minimalstaten, afviklingen af den offentlige sektor.

Det, der i fremtiden kan bekymre mig, er udsigten til en pludselig rentestigning, fald i boligpriserne, konjunkturafmating og deraf følgende arbejdsløshed og tvangsauktioner af huse .. det vil give en meget mærkbar social slagside, som jeg ikke er sikker på, ret mange boligejere har gennemtænkt.  

… Der bliver god brug for Trines Bix…

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s