Livet i Bane 5

At være så overvægtig, som jeg har været engang, for nu snart 1½ år siden, det er ikke spor nemt. Eller lækkert. Eller sjovt, eller noget som helst, der har med morskab eller andre skabe at gøre, for den sags skyld.

 Jeg sætter lige et lille billede ind… så kan man ved selvsyn se giraffen for nøjagtig 1½ år siden. Fattig, korthåret, gråhåret, bare træt af det hele. Artiklen billedet er fra, kan læses her. Den taler for sig selv.

Måske vil jeg i den kommende tid skrive lidt mere om, hvordan det egentlig er gået siden da. Og hvad der skete, inden billedet blev taget. Hvad jeg var igennem. Som menneske.

Jeg bliver ked af det, når jeg ser billedet af mig selv fra dengang. Hun havde det rigtig, rigtig skidt, den søde pige. Der var ikke meget håb tilbage. Faktisk slet ingenting. Hun havde givet op, troede ikke særlig meget på, der var noget til hende.

Så kom der en sød dame, som hjalp hende. En dame, som tilbød et coachforløb, ganske gratis. Og det var lige nøjagtig det, der skulle til. Den rigtige hjælp på det rigtige tidspunkt. Tak, Lisbeth. Tak fordi du var der, og hjalp mig.

Mere vil jeg ikke skrive lige nu. Jeg skal fordøje billedet. Det tager mange kræfter at kigge på hende …

One thought on “Livet i Bane 5

  1. .. og jeg sidde her endnu, på trappen, og ser ligesådan ud som dengang i sommeren 2006, selvom vi nu skriver foråret 2011 … livet går i ring, tiden er rund. For hver omgang bliver vi en smule klogere 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s