Maskinen, manden og missen !

Hurraaaa…. så kom hun, min “LAURA”.. hold da op, hvor har jeg savnet hende. Hun er ikke specielt køn, men hun VIRKER, og hun gør det,  jeg så længe har ønsket mig, så længe, at jeg næsten ikke kan huske, at jeg ikke dagligt har bedt om at få en sådan vidundermaskine. For ved I hvad…..

                         HUN VASKER VORES TØJ

Hun er brugt, ganske vist, og hun er en topbetjent lille model, men hun kan det, hun skal, og hun gør det godt. Det tager ikke længere tid end en almindelig model, og hun slynger fint og rimelig tørt. Tøjet bliver fint og rent. Åh, jeg kunne knuse og kramme hende, så glad er jeg.

 

Katten er jo som sædvanlig meget nysgerrig og der skal ses, snuses og kigges på det hele. Manden tog plads på wc’et og snakkede med dyret, og som billedet viser, er de begge meget optagede af “LAURA” og hendes virke… Og ja. Han er også glad for damen, som jo vasker hans sokker, underbusker og alt det andet, han bruger…

Tak til den venlige mand vi købte maskinen af, han hjalp os hjem med den og bar den op sammen med min mand. Vi satte damen til, og hun virkede med det samme. 3 vaske blev det til, så var der ikke mere vaskepulver i huset, jeg har jo ikke haft brug for at have noget stort lager, eftersom vi har vasket på vaskeri..

Nu skal der storvaskes…for vi har tonsvis af tøj liggende, der virkelig trænger til en kærlig tur hos “LAURA”… Jeg skal lige en tur i NETTO efter noget brugbart vaskepulver (ja, jeg er ARIEL fan…), så går der store vaskedag i den herhjemme i Horsens.

Bless You, my dear. Og velkommen i familien, du har været længe savnet…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s