Badeværelsestur..

Hovedrengøring på toilettet.. alt skulle ud, vaskes af, skylles af, skrubbes og skures til det skinnede. Skønt, skønt, velduftende bad, dejligt at det ikke længere er helbredsskadeligt at sætte sig på toiletsædet..

Ja, jeg ved det, men det har trængt længe. Besøg af drengene her i vinterferien tog lidt på betrækket og hygiejnen på badet og især toilettet. De grisser,  gør de…

Da vi skal have alt ud fra badeværelset for at gøre rent op og ned ad væggene, så er det ikke lige et projekt, jeg går i gang med når jeg kun har et par timer til rådighed. Manden er nødt til at hjælpe med at bære ud og skubbe “Laura” ud, hun vejer jo helt godt, den lille vaskemaskine… ;o)

Nu ligner mine hænder runkne rosiner, jeg kan nemlig ikke arbejde med gummihandsker… Men der er rent. Og det er skønt, skønt… uha..

Nu er det sengetid. I morgen står på en tur til Fyn, min dejlige dreng trænger til et besøg af sin mor. Manden skal spille musik og deltage i møde det meste af dagen, så vi ses først i morgen aften… mon han vil med ind og have døde høns på maven ? Jeg spørger lige…

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s