Tøj til rigtige Q !

Jeg er en rigtig Q med kvindelige former. Og jeg er nødt til at begynde min indlæg om tøj til rigtige kvinder med den her melding: Jeg er så eminent træt af butikkernes manglende udbud til kvinder, der ikke lige har en størrelse 38 eller small eller hvad f. det nu hedder.

Når man er en rundbuestilskvinde med former her og der og andre gode steder, så er det ikke altid lige let at finde noget, der både er smart, frækt, lækkert eller bare noget jeg synes om.. uden det koster halvdelen af vores månedlige rådighedsbeløb her i familien. Jeg tror nok, min mand ville blive temmelig stram i betrækket, hvis jeg brugte flere tusinde kroner på en helt almindelig kjole ….

Gewiss, jeg kan sagtens finde tøj til store, skønne, runde, dejlige, frodige kvinder, men så koster det altså hen ved 100-500 kr. mere pr. del end hvis det var til en almindelige anoktisk, dansk kvinde. Jeg er ikke en størrelse almindelig 38 eller 42 for den sags skyld. Jeg kan ikke passe det der stangtøj til små drenge uden former… det sidder simpelthen helt forkert på mig, kryber når det bliver vasket og ser i det hele taget herrens ud…

JEG VIL HAVE NOGET TØJ TIL RIGTIGE KVINDER …. DET MÅ VÆRE EN MENNESKERET …

Søgt i riger og lande har jeg. Og heldigvis også fundet nogle dejlige steder med skønt tøj … et af dem er www.klaedeskabet.dk . Som så mange andre gode steder ligge det her i København.. og der kommer jeg ikke så ofte, desværre.

Så.. hvis der er nogen af jer dejlige Q derude, der kender nogle gode steder her i Østjylland, gerne også Århus, så hører jeg gerne om dem….

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s