Den forbandede badevægt !

Jeg er så træt af mig selv lige for tiden .. jeg har taget 10 af de 27 kilo jeg tabte på igen, og jeg er så ked og led af mig selv… mit tøj strammer, jeg har ikke mange bukser tilbage, jeg kan passe, mine bh-er buler ud alle steder, og mavedellen falder ud af trusserne .. føj for s… hvor er det ulækkert ….

Ja – I know – jeg prøver at holde af mig selv, men for pokker, hvor er det ikke nemt, når jeg ikke er i stand til at holde vægten. Det er simpelthen en daglig kamp .. som på en slagmark, ganske enkelt…

Det er ingen kunst at tabe 27 kilo – kunsten er at holde vægten – og det mener jeg fuldstændig, som jeg skriver det. Det er sådan det er. For mig. Og jeg ved, at det er sådan det er for rigtig mange mennesker, som har tabt sig lige så meget som jeg for bare efter ca. 2 år at have taget det hele på igen – og mere til…..  

Hvad kan jeg gøre – gå tilbage og se, hvad jeg spiste og hvad jeg ikke fik gjort rigtigt … så må jeg igang med slankekuren igen. For jeg kan ikke blive den fornemmelse kvit, at jeg aldrig kommer til at holde af at leve af grønsager, magert kød, ingen fedt, ingen slik og kager, resten af mit liv. Det er en slankekur i mine øjne, uanset, hvad fanden alle andre så end finder på at kalde det.

Kropstyrani, medieslankekursfanatisme, kropsforstyrrelser, spiseforstyrrelse .. det er filme hvad jeg har fået ud af det her … et øget selvhad med formindsket selvværd til følge, kropslede, angst, vrede, grådlabilitet … hvem vil lige bytte med det ?

Der er så meget kontrol og styring forbundet med det her projekt, at mine gamle dysfunktionelle adfærdsmønstre ligner vand ved siden af. Det her … det ligner til fulde al den kontro, jeg forsøger at give slip på, al den styring, jeg ikke bryder mig om…. Sat op overfor det, jeg uværgerligt ved vil ske, hvis ikke jeg ned i den mindste detalje styrer og kontrollerer, hvad jeg spiser. Gør jeg ikke det, vejer jeg 120 kilo om et halvt år.

Til den tid skal jeg giftes … sådan ca. OG er der noget, jeg ikke har lyst til at være, så er det en smællerfed brud….. sådan er det bare !

Jeg smider lige en dejlig dame med i dette indlæg, hun er øverst oppe … fordi jeg kæmper .. fordi jeg synes, jeg er lækker, når jeg ikke sådan lige forfalder til mega-selvhad …. bare fordi …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s