The Road to Freedom

Nej, det er ikke ham der Georg,  jeg lytter til .. selvom jeg rigtig godt kan lide ham, ingen tvivl der.

Det handler om turen rundt i sjælen eller hvor det nu er, de 21 gr sidder henne…. Vejen til Friheden, som jeg gerne vil opnå. Freden i sjælen, som er ret afgørende for, hvor jeg bevæger mig hen og især retningen af de skridt, jeg har tænkt mig at tage.

Hvis det viser sig, at jeg tror, jeg skal til venstre … for så i sidste øjeblik at dreje til højre … eller fortsætte lige ud … det kan gøre selv den mest selvbevidste Frue godt og vel rundforvirret i en større målestok. Det nemmeste vil være at sætte sig ned og give op, håbe, at der kom nogen og fortalte mig, hvad jeg skulle gøre …

Du skal bare lytte til din indre stemme.. siger nogen… Jamen for F. da, der kommer jo 30 beskedder på een gang, og de siger sgu ikke det samme.. al tvivlen, al angsten, al vreden, det hele ulmer og syder og bobler som en omgang hexia-de-trix-mix. Det er ikke første gang jeg får lyst til at ryge og spise chokolade på een gang  …. selvom jeg holdt op med at ryge for snart 8 år siden….. chokoladen æder jeg stadig … 😦

Du skal bare give dig god tid …. vil andre så sige … lade alle stemmerne tale, så vil du til sidst høre den indre stemme tale til dig, din sjæls allerindste, som så vil sige, hvad der er rigtigt for dig at gøre …. I aner ikke, hvor tit jeg har gjort det .. for så blot at ignorere det … fordi jeg ikke kan finde ud af at lytte og handle på det … hvorfor det er sådan ved jeg til gengæld ikke …. !

Frihed. Glæde. Sorg. Savn. Tvivl. Uro. Irritation. Arrigskab. Klarhed. Frihed.

4 thoughts on “The Road to Freedom

 1. Op i røven med at lytte. I virkeligheden skal du mærke. Du er alt for fokuseret på om nogen kan komme og fortælle dig hvad du skal gøre – men det vil aldrig virke alligevel – ikke før du ved/føler at det er rigtigt for dig. Og du ved jo godt hvad der er rigtigt for dig! Alle de tanker du hører er rod og larm og vi har dem alle.

  Der er noget sandhed i bare at registrere dem – alle disse sindets tanker. For de er ikke din kerne. De ER larm – så lade dem være larm.

  Men det er ikke larm når du passer på dig selv. Når du ‘lytter’/mærker efter. Hvad er vigtigt for dig? Hvad er det du vil gøre op med og hvordan? Det er kun dig der ved det. Du kan bede om hjælp, hvilket er et led i at mærke efter og bevidstgøre hvor du vil hen, men du skal selv tage skridtet.

  Og har du ikke også taget det skridt? Er du ikke i gang med at bevidstgøre? Du siger det jo selv – alt det larm du ikke vil: Selvmedlidenhed fx. Alle de gamle sår. Du HAR taget fat. ACA.

  Men du kan ikke forcere. Jo mere du krampagtigt forestiller dig hvordan det hele skal se, jo mindre af det vil du modtage.

  Giv slip. Bare gør det. Bare vær dig. Tænk ikke over hvordan det skulle være – vær det!

 2. Tak for din kommentar, Anja…

  Ja. Der kommer nok ingen og svinger festokken over hovedet på mig, så det hele bare går væk og jeg får et fint, lyserødt liv sådan lige ..

  Jeg går ind for at have ondt af mig selv. Det har jeg nemlig ikke haft … nogensinde.. jeg synes det er forfærdelig synd for mig, at jeg skulle have et handicappet barn, møde den ene alkoholisrede, psykopatiske mand efter den anden, brænde ud og miste min arbejdsevne, være fattig førtidspensionist, kæmpe med overvægt og anden sygdom, ikke have nogen familie to speak of …. for slet ikke at tale om al den svigt, jeg var udsat for som barn og igen som voksen af systemet i forbindelse med min søns og senerer mine egne problemer.

  Så ja .. jeg har ondt af mig selv, og jeg er pissevred og sur på skæbnen og The Lord ind i mellem .. det er f. ikke fair, det her…

  Der er ikke ret meget af ovenstående, jeg føler, jeg kan gøre ret meget ved. Så jeg bliver modløs og kraftesløs ind i mellem, rigtig depri og meget “offeragtig” .. men jeg aner ikke, hvor jeg skal få kræfterne til at ændre det med.

  Det jeg ved, er, at jeg er nødt til at tage noget tid, hvor jeg gør det, jeg gør lige nu … og lader det tage den tid, det tager. Der kommer kampe og råb, skrig, skrål og andet … men det er nødvendigt. Det må og skal komme. Sådan ser jeg på det.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s