Kære recessionsramte dig … !

Gennem det sidste stykke tid har diverse skrevne og talte medier oplyst os om den kommende recession. Huspriserne falder, der er ingen vækst i hverken det private erhverv eller indenfor det offentlige, hvor man gennem de sidste mange år har kunnet konstateret en markant lav investeringslyst fra den siddende regerings side, madpriserne er steget med gennemsnitligt 20% indenfor det sidste år, renten er steget, miljøafgifterne stiger  …. du kan selv finde på resten..

Det må jo alt andet lige betyde, at den almindelige danske familie skal til at tænke sig lidt om i forhold til blindt at bruge penge på tøj, smykker, ting og sager til hjemmet, ferier, nye biler, nyt køkken …. nyt, nyt, nyt ….

Så er det jo, at den lille djævel i mit sind titter frem og jeg kan ikke dy mig for at være bagklog. Så i bagklogskabens hvide, skinnende lys vil jeg skrive et lille brev til dig….

Kære recessionsramte dig ..

Hvis dit største problem er IKKE at kunne købe en GUCCI taske, få lavet gelenegle, købe den nyeste Day kjole eller hvad ved jeg, men at du i stedet må NØJES med en taske fra NEYE eller Hendes & Mouritz’ nyeste kollektion, hvis det går rigtigt lavt til … så har du ingen problemer, lille ven. Tænk sig … du har ingen problemer … så du kan roligt fortsætte dit indholdsløse forbrugskvæstende liv, og leve som om intet har ramt eller rørt dig ….  

Jeg kan ikke finde overskud i min sjæl til at have ondt af alle jer, der har tjent skyhøje kronestakke på værdistigninger i huse, I slet ikke ejer, lønstigninger og indtjeninger på aktier etc… for nu at klage jer, fordi I ikke kan bruge løs som I kunne før …

Dem jeg har ondt af og får endnu mere ondt af, når recessionen bliver en realitet … det er jeres børn….

Der er mennesker i dette land, en veninde, mine sønner, en anden ven, min mand og jeg selv inklusiv, som lever som de fattigste i dette land. Vi har IKKE mærket opsvinget, på nogen måde. Tværtimod er vi blevet fattigere, mens I andre er blevet rigere…. det kan jeg ikke juble over, når man som fattig på overførselsindkomst bliver lagt for had, fordi man er afhængig af økonomisk hjælp til forsørgelse.

Jeg er dybt bekymret for mit lands økonomiske situation, for fremtidens beskæftigelsessituation…… for alle jer, som vil opleve en tvangsaktion, økonomisk nedtur … det bliver ikke nemt for jer… det gør det ikke. Så vil I love mig, jer, der læser det, at tænke jer om det næste stykke tid, så I ikke ender uden hjem og økonomisk sikkerhed …. For så kommer I til at leve liv, som vi gør, os, der er modtagere af “almissen” ,  og det er bestemt ikke morsomt..

TÆNK jer om, før I bruger løs … Det skylder I hinanden, jeres børn og det land, I er en del af.

May The Lord Bless You And Keep You Safe…

 

 

3 thoughts on “Kære recessionsramte dig … !

  1. … og jeg er enig, jeg mener også at dette land er på vej til noget langt mere ubehageligt, der går ud over Gucci vs. H&M

  2. Ja … det er svært at være storsindet overfor mennesker, som ikke har oplevet andet en rigdom de sidste mange år ..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s