Tak

Det er godt at huske at sige tak, når noget går, som det skal.

Lederdamen fra Assens Kommune har skrevet et fint brev til mig, hvor hun fortæller, at hendes vurdering af det brev, jeg har sendt til hende gør, at hun har taget initiativ til at foranstalte et handleplansmøde vedrørende de problemer, min søn oplever i det bofællesskab, hvor han bor.

Ret skal være ret. Når man henvender sig til rette vedkommende, så sker der også noget. Nu venter vi på en indkaldelse til Handleplansmøde for min søn, hvor vi så skal tale om de vanskeligheder, han har og hvad der kan – eller ikke kan – gøres ved dem i det regi, han bor i.

Alt andet lige, lidt af en lettelse. Men også det rette at gøre fra systemet. Nu vil jeg foreberede mig på mødet, og tale med barnet om, hvad han vil og hvad vi kan gøre selv. For det står jo stadigvæk klart, at systemet IKKE gør noget for min søn, hvis ikke vi som pårørende råber højt.

 

3 thoughts on “Tak

  1. Ja det var rart for jer, at nogen nu vil hjælpe – forhåbentligt – det må være så hårdt at bære alle de bekymringer for din søn.

  2. Kære jer 2

    Ja … det er godt der endelig sker noget… og ja, Tine.. det har været meget hårdt at gå med .. det er jo som om det aldrig holder op …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s