En blå ting og en af guld !! ??

 

Så er der … 6 uger og 5 dage til jeg skal giftes med ham her …………… og jeg leder efter en kjole ……. jeg har fundet et par stykker, jeg er helt viiiillld med … men jeg kan sg’utte bestemme mig ………….

…. Dog ….. hvis jeg en dag skulle optræde som drag-queen, så var det nok den blå ting her, jeg ville vælge … og den nederste er velegnet til en dag med mavedans på programmet og med Kjeldsen som escort…. :o))))

Begge kjoler er hamrende flotte … og de findes på www.tp-kjoler.dk … surf og savl, piger…. Især kjolerne fra Sparkling Design er til at få for penge… 1.200 kr. pr stk., frit valg. Det koster den blå ting her nedenfor.. Den anden står i 1.500 kr og er fra Juliet Design.

 

 

 

 

6 thoughts on “En blå ting og en af guld !! ??

 1. Charlotte

  Jo .. det ville jo da løse et stort problem.. Og så dyre er de jo ikke .. Men min brudekjole bliver nok en helt anden end de 2 her. Det har jeg bestemt. 🙂

 2. Jeg er sikker på, at du bliver SÅ dejlig. Og så skal I giftes i min gamle kirke! Det er jeg glad for. Jeg var præst i Getsemanekirken fra jeg blev ordineret i 1979 til 1984. Min svigerfar har også været præst der, så både min mand og min ældste søn er døbt i den kirke. Dejligt, at den stadig er i funktion som kirke. De fleste gamle Metodistkirker bliver solgt til alt muligt andet – kontorer, boliger og lager.
  Guds fred og alt godt
  Charlotte

 3. Har du ikke bestemt dig for kjolen endnu? Er det ikke ved at være på tide? 😉 Den nederste synes jeg er rigtig smuk! Men den guldfarvede fra et af dine andre indlæg er også rigtig skøn.

  Du burde se min brudekjole – rød silke, ikke noget med hvidt til mig, nej tak!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s