Bryllups”mode”..

Jeg er gået i bryllups”mode”… jeg tænker på kjoler, som denne gudindesmukke model der er her nedenfor, mad, gæster, lister, ting, jeg skal huske, sange, taler, hvor får jeg fat i en bestemt slags blomst… … Men trods stress om det og mange, mange tanker, så glæder jeg mig nu .. nu sker det snart. Nu er det lige om lidt, vi siger ja .. Nu er det lige om snart, jeg skal være Fru Kjeldsen……. :o) ….

Kjolerne, de flyver rundt i hovedet på mig. Jeg forsøgte at Guldkjole fra Juliet Designmeditere lidt i går aftes til en Mindfullness CD jeg har, kropscanning. Det lykkedes da, men hver gang tankerne fløj væk til noget andet, så var det til bryllupsforeberedelser og til sønnen.. selvfølgelig.

Attester er afleveret, og vi venter på prøvelsesattesten kommer tilbage. Vi skal have fat i præstedamen, sangene er mere eller mindre bestemt, så det bliver ikke det store problem. Jeg havde sådan håbet mit kor, REJOICE, kunne komme og synge nogle dejlige sange for os, men korlederen og manden er væk til festival den weekend, så det gik ikke — stort ØV !

Så må vi jo selv finde på noget … 😉

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s