En smækker-lækker trøjeting..

Når engang der er penge på kontoen igen (vi skal giftes …), så ønsker jeg mig den her…og en masse andre modeller fra samme firma i samme stil …

Den smukke model fås hos Curvy Girl’s Clothes i England. Nærmere bestemt i Norwich. Jeg har set efter på Google, og det er til at finde, skulle jeg en dag befinde mig i det engelske…

Jeg har altid godt kunnet lide det lidt anderledes tøj. Noget, ikke mange gik eller går i, og som jeg ved, jeg vil føle mig godt tilpas i. Jeg har aldrig været slave af moden, det er efter min ringe mening ikke særlig intelligent … det koster for mange penge og det er absolut ikke givet, at tøjet klæder min figur, fordi det nu lige er smart og moderne…..

En af mine store fordomme kommer så til live her; Det meste modetøj i almindelige damestørrelser er designet af homoseksuelle mænd med hang til modeller, der ligner unge mænd under 20. Det er bare ikke godt til en rund og smækker kvinde som mig og andre lækre BBW, der har KVINDELIGE former ;)

Nej.. så hellere en model og noget kluns, vi ikke ser hver dag her i Horsens.. Selvom jeg nok må sige til mine medsøstre her i byen, at de gør et godt stykke arbejde for at være nogle smukke og dejlige kvinder. For sjældent har jeg da boet et sted med så mange smukke kvinder forsamlet på eet sted.

Forstår lige pludselig godt, hvorfor manden valgte at bosætte sig i det horsensianske, selvom han nok vil hævde det var den smukke natur og den fantastiske musikscene, der trak. ;)

2 thoughts on “En smækker-lækker trøjeting..

 1. God morgenfrue

  Jeg er helt enig, hvad angår tøj. Hvor er det dog kedeligt, når alle ser ens ud. Jeg går i præcis det jeg har lyst til. Det kan være alt lige fra sportsko og jeans til store naturlige flagrende gevanter, hjemmestrik og til nydeligt tøj og kørehandsker, og jeg går heller ikke i vejen for en sjov hat. Jeg sætter en ære i, ikke at ligne andre (i hvert fald det meste af tiden). Desværre er Danmark nok for lille et land og købekraften ligeså, så der er ikke plads til sjove butikker. Jeg skal i hvert fald virkelig lede for at finde noget sjovt.

  Det er nok ikke alle, der synes at sådan nogen som os er velklædte, men jeg er fløjtende ligeglad.

  Min søns kæreste er nok nærmest punk (eller hedder det måske kiddie – hvad ved jeg) og jeg synes at hun er et friskt pust fordi hun tør gå klædt lige som hun har lyst.

  Jeg håber der snart drysser en lottogevinst ind hos dig, så du kan få den smarte bluse og nogle af de flotte kjoler.

  Há en god dag

 2. Hej Gitte H

  Det er jeg med på, den der med lottogevinsten 😉 det kræver jo så, at jeg køber en lottokupon .. ;D …

  Tøjvalg … det er heldigvis en individuel sag, og ja, jeg kan kun bifalde dit tøjvalg. Jeg gider ganske enkelt ikke spilde tiden på kedeligt tøj, derfor skifter jeg tit ud i garderoben.. køber brugt … og ind i mellem noget nyt, som fra det engelske firma eller noget tilsvarende. Jeg har dog ikke kunnet finde en dansk tøjproducent eller firma, der forhandler noget lignende herhjemme. Kender du til noget ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s