Dagens kort

 

Stokkenes Knægt

Stokkenes Knægt viser en ridder i fuld udrustning siddende på sin hest. Hesten stejler, og ridderen holder hestens tøjler stramt i tømme med sin ene hånd. Dette symboliserer hans beherskelse af kreativitet. Med den anden holder han en stok. Hans gule dragt er udsmykket med motiver af firben. Hans røde hår og en rød fjerprydning i hans hjelm symboliserer vitalitet og begær. Landskabet bag ham er sandørken og tre bjerge ses i det fjerne. Ridderen er ikke på vej til kamp, men snarere på vej mod bjergene for at undersøge hvilke indre hemmeligheder og sandheder, de vil kunne åbenbare for ham.

 

Tolkning:

Stokkenes Knægt symboliserer det rastløse, entusiastiske ildtegn, som altid søger nye veje. Når du trækker dette kort, er det et tegn på, at en væsentlig frygt er ved at blive konfronteret og overvundet, og du vil opleve en vital ny energi, så snart frygten er frigjort. Frygten er allerede blevet frigjort indadtil, og der er en ny voksende selvbevidsthed. Forfølg og frigør dig fra din frygt. Herefter vil du kunne bevæge dig i nye retninger. Disse nye retninger vil kunne betyde forandringer i boligsituationen, i familien eller blandt venner.

Kortet indikerer samtidig en stærk impuls efter at opdage og lærerom de ting, som er under overfladen eller bag det i hverdagen umiddelbart synlige. Det kunne være, at du opdager et behov eller endog en iver efter at beskæftige dig med filosofi eller spiritualitet. Dette vil,eventuelt kunne hjælpe dig til, at bevæge dig hinsides tidligere begrænsninger i tanke og handling og til at give dig hen til en flowoplevelse i dit kreative arbejde.

Andre ord, der karakteriserer Stokkenes Knægt, er: flytning, rejser, den rejsende, intensitet, intuitiv kreativitet, boblende energi, livsglæde, bevægelse og forandringer.

Astrologi: Kortet forbindes med tegnet Skytten.

Affirmation: Jeg møder mine udfordringer med glæde. Jeg har mulighed for at skabe ubegrænset. Jeg fortaber mig i den kreative proces. Jeg mestrer lidenskab og kreativitet.

Ovenstående passer i den grad på situationen for mig lige nu …. det er som kunne kortene læse mit inderste  … Det er så ikke første og bliver næppe sidste gang, jeg oplever dette …

Vi vil gerne flytte .. og vi har fundet et sted, som både er billigere og bedre, end hvor vi bor nu. Et rækkehus, med stor have, 500 meter fra stationen og med mindre endnu til butikker etc …. vi krydser fingre og tæer, har meldt os i boligforeningen, og veneter i skrivende stund på indmeldelsespapirer,  så der kan søges bolig …

Indflytning 1. oktober 2008 …

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s