bisse-basse-smerter-influenza-noget..

Nej .. der var heller ingen fødselsdagsfejring i dag, træls da..

tc3a6nderDet viste sig nemlig, at jeg er overfølsom overfor de penicillinpiller jeg havde fået af tandlægen.. først vidste jeg ikke, om det var de smertestillende jeg får, eller om det var penicillinen, så jeg holdt op med at tage begge dele .. og lå så hele natten og nærmest “skreg” af smerte.. jeg kan ikke huske, jeg har grædt så voldsomt siden jeg var en lille pige.. øv øv..

Nå.. opringning til min meget søde og meget dygtige tandlæge Helene ,som sagtens forstod, og med det samme gav mig en tid kl. 13.45, så jeg kunne få checket min tandstatus.. Derefter opringning til min utrolig dygtige læge Gitte for en ny omgang penicillin, som jeg ikke har nogen problemer med, heldigvis. Jeg skal så checkes for allergi, når jeg er færdig med denne kur.. træls, men godt, det blev opdaget..

Heldigvis ingenting galt med min fine, nye tand, alt vel som det skal være, bortset fra den infektion ved roden, som har været der hele tiden, og som er grunden til penicillinbehandlingen.. Lige nu er det ømt, men det er smertemæssigt til at holde ud. Gode hestepiller, jeg har fået..

Og.. min dejlige dreng skulle have været her .. og så må vi aflyse, fordi mor bor i smertehelvede og manden har feber og influenza.. super skønt, en meget skuffet dreng.. men heldigvis for min mor, som lover at tage ham med en tur til Odense i morgen.. så er det lidt nemmere for ham at klare.

Vi tager revanche næste weekend med julepyntet gågade, nisselandsby, juleby på torvet og hygge .. rigtig meget hygge.. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s