Julesur røv…

ml1Ja, jeg ved det godt.. jeg burde være en jubelglad idiot, og lalle rundt, bevidstløs af julelykke, men det gør jeg ikke… Og jeg, der ellers elsker julen, budskabet, glæden, kærligheden, lysene ….. men det drukner altså i julesurhed i år …. !

Hvad er det så, der gør fruen så julesur… Jo .. det skal jeg siger dig…

Vi er fattige, og jeg mener virkelig fattige … Vi tilhører den del af den danske befolkning, som lever for det, der svarer til een indtægt uden mulighed (på grund af helbred etc.) for at tjene noget ved siden af, og som de sidste 10 år ikke har fået de “lønstigninger” som resten af befolkningen, fordi der er noget, der hedder SATS pulje……

Julen er derfor ikke noget, jeg syns er særlig fedt, sjovt, lykkeligt eller på nogen måde en højtid, hvor der bliver givet store, fine gaver, og spist dejlig, lækker mad, juleknas og hvad de fleste andre danskere måtte finde som en selvfølgelighed i december måned. Der er heller ikke råd til at besøge familien, selvom vi rigtig gerne ville, eller deltage i diverse julearrangementer så som julefrokoster, juleshows etc…… Og bliv mig nu fra livet med den der .. “jamen I kan da bare nøjes med at give for 100 kr. pr. gave” … for det har vi ikke engang råd til … Og jeg nægter notorisk at søge julehjælp, for det er i mine øjne til familier og enlige forsørgere på kontanthjælp, som har endnu mindre at gøre med end vi har….

Så ærlig talt, det gør mig virkelig sur, gal, bitter, og meget, meget ked af det, for jeg kan ikke engang give mine drenge en ordenligt jul … jeg ville så gerne holde en rigtig festlig jul for dem, men det har jeg ikke råd til…. og det gør mig meget trist…

Og ja……. jeg må jo undre mig dybt over, at et så rigt land som det, jeg bor i, ikke engang under min mand og jeg vores fulde pension, fordi vi tilfældigvis har valgt at gifte os og bo sammen…. Ingen boligsikring kan vi få, ingen penge til ekstraudgifter, som pensionister efter den gamle lov kan, ingen hjælp til merudgifter, behandling, IKKE EN SKID … !!!!

… og nu lover blondinedumme Lene Espersen, at bankerne skal have en økonomisk indsprøjtning….. !!!!! Men førtidspensionisterne efter den nye lov, skid da bare vær’ med dem …. !!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s