Et nyt skriveredskab..

Ja, ligegyldig information i virkeligheden, men for f. hvor er det dejligt med et nyt eet af slagsen.. Vi har længe levet med et gammel hakkebræt, jeg arvede af min mor. A’et, S’et og D’et havde sat sig fast, og mellemrumstasten virkede kun hver anden gang, sådan cirka.. Det gav nogle sjove indlæg, som man ved nærmere korrekturlæsning godt kunne få sig et billigt julegrin over… !

 

microsoft-curve-2000-tastatur1

Dette nye, bløde og sorte vidunder er et microsoft tastatur. Det var det billigste jeg kunne finde i Kvickly til den fyrstelige sum af kr. 149,95. Det er nok den bedste gave, vi har givet hinanden denne jul… det er også den eneste…..

Æ og Ø er mærket omvendt, men heldigvis er der sat et mærkat med “blåt” på selve tasten for den danske udgave.. Det hjælper så ikke manden min særlig meget, da han ikke skriver blindskrift, som jeg gør, men tamper løs med 4 fingre og snuden i tastaturet som en ægte journalist.. ;o) Det kræver lidt tilvænning, men sjovt er det nu… der kommer i alt fald nogle sjove lyde fra ham, når han skriver forkert… ;o)

Ikke desto mindre er det nu lidt nemmere at skrive indlæg og det nye skribleredskab er også en anelse ergonomisk formet, så det ikke er så hårdt at have hænderne på det. Dejligt, og rart igen at kunne skrive frit og fra leveren … eller hvor det nu kommer fra, det, der ender her på bloggen…

Længe leve skriveglæden… ;o)

2 thoughts on “Et nyt skriveredskab..

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s