Pangasius filet med spinat og hvidløgsstegte kartofler
Ingredienser:
2 pakker pangasius filet (ca. 600 g)
200 g finthakket spinat
200 g smuldret fetaost
Saften fra ½ citron
650 g små kartofler (ca. 1 pakke)
250 g gulerødder skåret i fine stænger
1 finthakket løg
4 fed presset hvidløg
Olivenolie
Salt og peber
Sådan gør du:
Bland fetaost og spinaten med det hakkede løg. Hæld citronsaften på.
Drys med salt og peber.
Tør Pangasius fileterne fri for vand med lidt køkkenrulle, og rul dem med spinat/fetaostblandingen.
Hold dem sammen med en tandstikker, og pak dem ind i bagepapir.
Sæt dem i den forvarmede ovn på 180 grader i ca. 20 minutter.
Kartoflerne renses godt under rindende vand. De skal ikke skrælles.
Kog dem nu 10 minutter.
Tør dem godt i et viskestykke, læg dem på en varm pande med olie, de pressede hvidløg og gulerødderne. Rør godt, så olie og hvidløg hænger fast på gulerødder og kartofler. Lad det stege til kartoflerne har fået lidt farve.
Det lyder sørme dejligt. Den må jeg prøve – men hvad er pangasius for en fisk? Kan andet eventuelt bruges – hvis den ikke kan findes?
Godt nytår, Kristine
Hej Kristine
Jamen, godt nytår igen til dig 😉
Pangasius er på dansk “haj-malle” .. den ligner i konsistens og smag lidt vores torsk, men knap så grov i kødet.
Vi har spist den mange gange, den smager rigtig godt, og er super billig. Den fås i blandt andet REMA 1000…
Du kan jo bare bruge den fisk, du bedst kan lide.. jeg tror små skrubbefiletter også vil være gode, de er fine og til at rulle med… 🙂
kh
AC