Også jeg, en fattigrøv …

Tillad mig at gøre opmærksom på et indlæg, forfatter Laila Ammitsbøl har produceret.. det handler selvfølgelig om en af mine politiske kæpheste, nemlig fattigdom og overførselsindkomster. Klik her.

Et lille indlæg fra artiklen i Politiken, som omhandler humlen i debatten, nemlig forbrug, skattenedsættelse, og det gamle begreb, borgerløn kommer her. Hele artiklen kan læses her:

Fordelen ved folkeløn
Ifølge de nyeste tal fra Danmarks Statistik udgør gruppen 619.000 danskere, og da indkomstgruppen som tjener mellem 100.000 kr. og op til 200.000 kr. udgør 1.205.200 personer, er der i dag formentlig omkring 1.500.000 danskere, som ikke har en indkomst på 14.000 kr. om måneden.

I stedet for at nedsætte topskatten er der mere fornuft i at indføre en folkeløn på 14.000 kr. om måneden, således som det er foreslået af det nystartede parti Solidaritet, hvis program kan ses på www.partietsolidaritet.dk.

Hvis en sådan folkeløn indføres, kan kommunerne spare store udgifter, idet der frigøres arbejdskraft, som i dag bruger tusindvis af timer på at beregne, hvor meget den nævnte gruppe skal have i tilskud til folkepension, kontanthjælp, husleje, boligopvarmning, flytning, enkehjælp, medicin, etc.

Lov om aktiv socialpolitik, der blev indført i slutningen af 2007, og som indeholder ikke mindre end 118 paragraffer er en lovjungle, som påfører kommunerne en urimelig arbejdsindsats at administrere.

Jeg behøver vel ikke sige, at jeg er dybt rystet over indlægget, og er helt og aldeldes enig med Laila..

http://lailaammitsboel.smartlog.dk/fattige-kaldes-nasser-ve-og-parasitter-post156761

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s