Manglende investeringer på handicapområdet !

guidedk_kortInvesteringer på handicapområdet har siden 2004 slået historiske bundrekorder år for år, det viser tal fra Finansministeriet i et svar til Finansudvalget. De offentlige investeringer på handicapområdet er faldet med 300 mio. kr. fra 481 mio. kr. i 2001 til 167 mio. kr. i 2007, og udgør nu kun en tredjedel af niveauet i 2001. Et fald på 65%.

I den foregående periode fra 1995 til 2001 steg de offentlige investeringer på handicapområdet med 160 mio. kr. svarende til en stigning på 50%.

Info fra http://www.aeraadet.dk 

Det er jo simpelthen tal, der er til at forstå.. det vil sige, lidt kort og forenklet, at vi rent investeringsmæssigt på handicapområde er tilbage .. med lidt god vilje… ved 1995 niveau.. Det er fuldstændig og helt og aldeles beskæmmende.

De handicappede har modsat folkeskoleeleverne ikke kunnet opråbe politikerne om vedligeholdelsesefterslæb og problemer med at få hjælpemidler, kvalificerede pædagoger, oplevelser, medicin og hvad der ellers er brug for som handicappet i Danmark. De har været henvist til forældre og søskendes hjælp med at råbe systemet op, der har ikke været hjælp at hente fra systemet.

Det er på allerhøjeste tid, vi får gjort noget ved dette område, og får råbt politikerne op. Alternativt væltet den siddende regering, så der kan komme en ny til og igen-igen genoprette de skader, Venstre, Konservative og DF har påført vores så stolte … og hedengangne …. velfærdssamfund… !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s