Nyt hår uden at miste håret …

Selvom det er en hel del billigere at farve sit hår selv, så har jeg nu truffet den beslutning, at det af sundhedsmæssige årsager (http://www.forbrugerraadet.dk/store-haarfarve  og http://politiken.dk/tjek/dagligliv/sundhed/article406249.ece ) er slut med at anvende de gængse mærker, man kan opdrive i MATAS, Kvickly, og hvor de nu ellers er til salg.

Af forskellige årsager, blandt andet pengemangel, har jeg altid været langhåret… det var nu engang det nemmeste, for så skulle jeg ikke rende til frisør hver måned, mit hår gror nemlig 1½ cm om måneden. Så fra næste måned, eller lidt før, gerne, så skal jeg have noget andet farve i håret og have klippet alt det gamle, slidte af. Det bliver lidt af et eksperiement, som jeg glæder mig meget til.

Jeg nævner blot det helt almindelige “HENNA”, som de fleste kender.. det koster kun en rund 50-er for en pakke… til sammenligning koster en pakke af det bedste hårfarve (jeg er meget “hvidhåret”, så det skal kunne dække), godt og vel 125 kr. pr. gang. Det er noget, en fattigrøv som jeg kan forstå ;o)

Nå.. for dem, som har mod på en alternativ og sundere hårfarve, så er der her et par muligheder for at finde en alternativ hårfarve, som er lige så god … omend ikke bedre, end de giftige af slagsen…

“Because I’m Worth It”……..   😉

http://www.pureshop.dk/

http://www.sante-naturkosmetik.dk/web-content/Haarfarben/haarfarben_fr.html ..

http://www.bodyshop.dk

og hvis du vil lave din shampoo, creme eller slik selv: http://www.urtegaarden.dk/

5 thoughts on “Nyt hår uden at miste håret …

  1. Hvis jeg var dg, så ville jeg overveje at skifte til dn naturlige hårfarve! Som regel passer naturens egne farve rigtig godt til hudens toner, og hvidt hår er da så tæskeflot!
    Og som bonus er det gratis og man slipper fr udvoksninger og bøvl 🙂

  2. Haha, Pernille, sådan et har vi jo lige haft.. tastatur altså 😉 ..

    Ja .. jeg overvejer det virkelig, bare at lade det vokse ud og så se, hvordan det ser ud.. jeg er jo trods alt 43 nu, så det er vel ok at ligne sin alder.

    Da jeg forelagde det for min mand her i eftermiddag, svarede han med et smøret smil, at jeg ville komme til at ligne Mortitia Adams.. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s