DFs Fodnotepolitik

Ja, godt nok ligger jeg med influenza og feber, så I må bære over med mig.. men det kom lige til mig, at det, der har kendetegnet DFs politik som regeringsstøtteparti har været at sammenligne med Danmarks fodnotepolitik i 1980’erne… DF har sat eet reelt fingerafryk på de sidste 7 års politik, og det er med stramninger indenfor udlændingeområdet og terrrorlovgivningen. Det er også slemt nok. Det har blandt andet skadet vores internationale ry som fritænkende og tolerant nation, så det kommer til at tage os mindst lige så lang tid at få bugt med tegningekrisen, ligesom det indadtil har skabt had og frygt danskerne imellem. Frygt og had, som vi nu ser det manifesteret med bandekrig på Nørrebro, ja helt ned i dagligdagen, blandt almindelige mennesker, er det blevet stuerent at ytre sig endog meget fremmedfjendsk…

Hvordan har hun gjort det, Pia K… ? Hun har viftet Anders Fogh om næsen med den gamle rigsretssag fra hans tid som skatteminister under Schlüterregeringen i 1980-erne. Den, hun trak tilbage og nu bruger til at true ham til at gå ind på hendes udlændigepolitik mod at tilbageholde oplysningerne… ellers ingen støtte til hans minimalstats-projekt… ! Sådan gør en fuldstændig hensynsløs strateg nemlig… Ellers er alt andet, DF har fået gennemført de sidste 7 år, og det er selvfølgelig min påstand, ikke at regne for andet end fodnoter til Foghs indførelse af Minimalstaten…

Derfor har DF haft minimal indflydelse på den førte økonomiske politik. Man har solgt ud af sine slagsange om at være den lille mands parti, især med den sidsttilkomne rødvinsreform, hvor nu selv kernevælgere og medlemmer af partiet har fundet ud af, at de intet får ud af reformen.. tvært imod kommer de til at betale for direktørerne og andre kreative bogførernørder… Ligesom sundheds- og socialområdet vil blive omdrejningspunkter for netop DFs vælgere i en kommende valg-debat.

Jeg håber inderligt, at DF kommer til at lide et svidende nederlag ved næste valg, så de stemmer, som før tilhørte Socialdemokraterne, vender tilbage, hvor de hører hjemme… !

Hvis Fogh virkelig “has left the building”, så er Pia også på vej ud… ! Hvorfor tror I ellers vi ser mere og mere til hendes 2 side-kicks i medierne… ?

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s