Sammenfald

Angels__Michael_by_Wen_MJeg oplever sammenfald for tiden. Sammenfald mellem det, jeg føler om det, der sker i mit liv, og i særdeleshed i forhold til de kort, jeg så bruger til at vise mig, hvor jeg skal arbejde med forskellige områder af min psyke, om man vil.

Den sidste trækning var i går, den sker altid efter meditation. Nogle gange trækker jeg eet kort, nogle gange 3. Men altid enten eller. Det første kort var Kejseren, som fortæller mig noget om faderlige rollemodeller, den arketypiske “Kong Arthur”, og offentlige instanser af forskellig art. At der er en grund til alle love og regler. Det næste kort er bægrenes Es, “Den Hellige Gral”. Spiritualitet. Indsigt indefra. Oplysning. Det sidste kort er 10 sværd. Den sidste prøve, udslettelse, udefrakommende fare. Den sidste “ordeal”, der kommer ikke mere fra den kant. At lære af tidligere fejl, at genopstå som et andet menneske med ny viden og visdom.

Er det så mærkeligt, at de kort kommer nu.. ? Ikke når jeg tænker på den sidste tids forskellige afslutninger, både af psykisk og fysisk karakter. Ikke når jeg tænker på de forestående begivenheder. Flytning, nyorientering på alle planer. Virkelig på alle planer. Det kommer til os, det vi skal, det er der en dybere mening med. Hvorfor skulle vi ellers opleve, at livet nærmest går i ring, at ting sluttes, der, hvor de begyndte… ?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s