Tiden ind imellem

Der opstår et tomrum, når nogen dør. Et hjem opløses, der er forandring i livet, nye rutiner, nye metoder, nye tiltag er nødvendige for at skabe et nyt liv i en anden sammenhæng end den tidligere.

Sorg er en udefinerbar størrelse, som ikke lader sig lukke af tiden, men kommer med og ud af tiden, med eller uden synderlige forløsning, men dog med tilstedeværelse. Den afsluttes aldrig helt, minderne er der jo.

Sådan kan det bedst beskrives, den tid, vi er i lige nu, manden og jeg. Tomrummet efter svigerfars død. Det er knap virkeligt endnu, men dog så insisterende tilstedeværende til trods for, der fysisk mangler et menneskes tilstedeværelse..

Manden min har skrevet et udkast til en nekrolog om sin gamle far til det lokale folkeblad. Ikke nogen nem opgave for ham, som normalt har så let ved at sætte ord sammen til sætninger med dyb mening i.

Det skal blive godt at afslutte denne mellemtid med en rituel handling, nemlig begravelsen, som finder sted fra Nørup Kirke på lørdag, den 15. august kl. 10.30 med efterfølgende traktement i Sognegården.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s