Blogudfordringsdag nr. 13

Udfordringen til fredag lød: “Dit celebrety chrush”…

Nåh.. jeg er en moden kvinde, godt gift og alt det der, men ham her.. han har en særlig plads i mit hjerte, for han var den første “heart throp”, fra dengang, jeg var ung, smuk og uskyldig.. 🙂

John Joseph Travolta, f. 18.02.1954

John Joseph Travolta, amerikansk skuespiller, danser, sanger.. Han danser som en drøm, han synger godt, og han kan spille både the good guy og the extremely bad guy.
Jeg var solgt, da jeg så ham i Grease i biografen som 14. årig.. Fuldstændig solgt. Jeg ville bare ligge der i armene på den her lækre fyr, i stedet for hende der Olivia, ud med hende.. 😦 .. Næh, der skulle jeg da ligge og høre ham synge, danse med ham og i al min teenageuskyldighed, måske også kysse ham..

Siden er jeg blevet en anelse benovet over hans evner ud i det skuespilsmæssige, og min absolutte favorit er hans rolle i filmen “A love song for Bobby Long”, hvor han spiller en gammel faleret og stærkt alkoholiseret litteraturprofessor, som har slået sig sammen med en ung studerende i et lille hus udenfor New Orleans.
Da deres udlejer dør, efterlades huset til dennes datter, og så sker der noget i de to rom-glade gutters liv. Den kan stærkt anbefales, en virkelig varm og livsbekræftende film.

Gabriel Macht og John Travolta i “A love song for Bobby Long”

Rollen som den unge kvinde i denne sære 3-kant spilles af en af mine kvindelige favoritter, nemlig Scarlett Johansen, og som side-kick til den fallerede litteraturprofessor ses en meget dygtig og skøn skuespiller, nemlig Gabriel Macht..
Men I har nok andre favoritter med den gode mand.. for han har en lang karriere bag sig, og jeg tror, han har et par virkelig gode film i sig endnu.. så lad os se dem, John T. 🙂

2 thoughts on “Blogudfordringsdag nr. 13

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s