Om at bede Gud..

5Det er 7. trin,  jeg arbejder med. Beder Gud om at fjerne alle mine fejl.. alle mine “dårlige” sider, mønstre, tanker, følelser, som hidtil har givet mig stor smerte, sorg og frustration.

Det er ikke nemt. Men hvem har også sagt, det skulle være nemt. Ingen, vel.. !? Det er noget, en eller andet coach har bildt folk ind, for smerten er lige så stor en del af livet som glæden er. Der skal være balance, og balancen skabes ikke kun af “leif-lalleglad” mentaliteten, som den ej heller finder sin væren i den evigt brokkende, sure utilfredshed, som synes at være nogle menneskers foretrukne fremtoning.

Jeg mærker min intution .. den er tydelig, ind i mellem, og nu handler jeg også efter den. Det er den store forskel fra før. Hvor jeg nok fik besked om, at en given handling eller en given person var “bad news”, da handlede jeg ikke på det. Jeg trodsede mine inderste følelser og tanker, mine indre stemmer, og jeg gjorde det modsatte. Jeg fik så også det modsatte af det, jeg ønskede mig. Fordi jeg ikke lyttede..

Der for må jeg til stadighed undres over Hans gøren og laden. Til det, jeg tildeles, over det, jeg gives. Det, jeg også får taget fra mig. Jeg tror, det er til mit bedste. Fordi jeg tror. Fordi jeg stoler på. Fordi jeg VED !

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s