Kursuuusss…

Ja.. jeg skal på kursus.. Den fantastiske kommune, jeg bor i, har et tilbud til mennesker med diabetes og hjerte-kar sygdomme, et tilbud, der ligger under det kommunale sundhedsteam.

Kurset er et sundhedstilbud, som strækker sig over 7 uger, hvor vi bliver undervist af en diætist, hvor vi får lagt et kost-program, sygeplejersker underviser i diabetes og hjerte-karsygdomme, forebyggelse, behandling etc., og en fysioterapeut hjælper med at træne i fitness-rum og lægge et realistisk træningsprogram.

Det bliver godt at komme igang med noget motion. Jeg har jo stadigvæk de fysiske skavanker, jeg har, fibromyalgi, diabetes2, forhøjet blodtryk, et dårligt venstre knæ (ledbånd og minisken), overvægt, hormonforstyrrelse (pco)……… så tror jeg ikke, der var mere 😉

Jeg glæder mig især til at lære mere om db2, få et kostprogram og motionsprogram.. for… det kan kun blive bedre med vægten og konditionen.. det er helt, helt sikkert… så det bliver godt med lidt input, og især også “output”…

Gad vide, om ikke det også vil vise sig, at der er en del andre, der har det som jeg, at være ny db2’er, og gerne vil ud blandt andre..

Jeg er positiv.. 😀

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s